Horsens Skolebio
Næste film

Landet af glas da.tale 89 min.
Fredag  05-04-2019
kl. 16.00 (89 min.)

Film skal ses i Horsens skolebio

Filmpakke 15

Spilletid 60 min
Gruppe D

Dyrevennerne: Jeg stikker af

Et får keder sig noget så grusomt. Hun beslutter sig for at løbe væk fra sin flok. Men ingen af fårene i flokken savner hende. Hun sender dem et kort, hvor hun fortæller, at hun er stukket af hjemmefra. De andre får beder hende komme tilbage, men gør hun det?

Drengen, der spiste sin havregrød:

Torbens forældre insisterer på, at han spiser sin havregrød hver morgen for at blive stor og stærk. Torben hader havregrød. Men tænk, en morgen er han pludselig blevet stor og stærk, og nu er det ham, der bestemmer!

De små vilde: Efterår

Når efteråret nærmer sig og kulden kommer, rykker musene ind i vores huse, men det er ikke altid lige populært - især ikke blandt de voksne. Det er ikke let at være mus, og både ræven og uglen er ude efter dem.

Prik og Plet: Søen kalder

Prik og Plet leger pirater. De bygger en flåde med dødningeflag og begiver sig ud på havet. Men for megen sol får dem til at starte en farlig fægteduel. De bliver både skoldede og får sig en ufrivillig svømmetur. Så er det alligvel bedre med en sandwich i sofaen.

Rita og krokodillen Snevejr:

Det har sneet. Rita og Krokodille skal ud at kælke. På bakken møder de Boris, som udfordrer dem til kælke- kapløb. Men bakken er høj og stejl og Rita tør ikke helt køre. Hun giver Krokodille skylden og smider ham af kælken. Da hun prøver at undskylde, er Krokodille allerede frosset til en glat istap. Pludselig begynder begge to at glide ned ad bakken, Rita ovenpå Krokodilles ryg! Rita er hunderæd! Men det er også sjovt.

Lørdag 27-10-2018   Kl.: 10.30
Seneste nyt


FILMMARATON     29. april 2019  15.30-20.00

Horsens Skolebio arrangerer med delvis støtte fra DUF filmmaraton for medlemmer over 10 år.

60 kr. for 2 film + lidt mad.

&n

Kontakt os

Anne-Mette Lund ml. kl.18-20 på tlf.: 40798942
Danske Bank reg.nr.1551 konto nr.5005730653
  Mail - klik på ikonet:

 

Læs her om Horsens Skolebio og Persondataforordningen (åbner i et nyt vindue)